Ad Wammes, composer
Discografie:
Titel Jaar Label
No Filter 2017 7 Mountain Records bekijk...
Play it cool! 2017 Querstand bekijk...
Happiness 2015 Willeke Smits bekijk...
Crossroads 2015 Acis bekijk...
Live at Coral Ridge 2015 Coral Ridge Music bekijk...
Capriccio 2014 Regent Records bekijk...
Organ Party 2013 Priory Records bekijk...
HVID 2013 Det Danske Drengekor bekijk...
Goes-NL Grote of Maria Magdalenakerk-Arno van Wijk 2012 Tuliprecords bekijk...
Reveries-Chelsea Chen 2011 Chelsea Chen bekijk...
Grote reus en de toversteen 2010 Kunstgebouw Rijswijk bekijk...
Virtuoso! Music for organ 2010 Fugue State Films bekijk...
Orgelimpressionen aus dem Wormser Dom 2010 MMK bekijk...
Great European Organs No.78 2009 Priory Records bekijk...
Whispering winds part two 2009 Stichting Pieter Backer orgel bekijk...
Paulsson and Canning play Gershwin 2008 2008 bekijk...
Vreemde vogels 2006 Kunstgebouw bekijk...
On a sunday afternoon 2006 2007 bekijk...
Sounds Phenomenal 2004 Symphony Hall bekijk...
Harmonica forever 2004 bekijk...
Time travel 2003 Dennis Music bekijk...
Cigaria 2001 PGC 175 bekijk...
The making of galleons of passion/ Stage 1976 1999 Pseudonymrecords bekijk...
Gedachten 1999 Eclat bekijk...
T(w)o you 1998 bekijk...
Liedjes uit Koekeloere 1998 TeleacNOT bekijk...
Fauna 1997 Dennis Music bekijk...
Tricolore 1996 Quintessence Records bekijk...
The busy drone 1996 BV Haast bekijk...
Liedjes uit Sesamstraat 1996 Weton Wesgram bekijk...
Aggression and War 1995 Dennis Music bekijk...
Marcussenorgel Nicola´kerk Utrecht 1993 VIO bekijk...
Op avontuur met Tommie 1985 Weton Wesgram bekijk...
Moet je horen 1984 Weton Wesgram bekijk...
Spelletjes 1984 Weton Wesgram bekijk...
een logeerpartijtje 1983 Weton Wesgram bekijk...
Sint is zoek 1983 Weton Wesgram bekijk...
Galleons of passion 1977 Bubble records bekijk...